Workshop for models

MODELLKURS :

I samarbeid med Norges største modellbyrå planlegger vi flere workshops i løpet av året (neste dato: 27.08) for modeller som er nye eller trenger en "portfolioboost". 

Workshopen tar en halv dag, og begynner med poseringskurs med en modell som har 15 års erfaring. Deretter vil alle modellene gjøre testshoots på forskjellige stasjoner, før workshopen avsluttes med et kort lite foredrag med Jonas Mangerud, daglig leder i Heartbreak/Pholk, om hva som skal til for å lykkes som modell. Hver modell får minst 3 testshoots i løpet av en halv dag, hvorav én er med profesjonell fotograf, og 2 med håndplukkede up-and-coming-fotografer. Workshopen holdes på Gressholmen i Oslofjorden. Underveis blir det koselig og sosialt, og det serveres enkel mat og drikke på et piknik-pledd hvor vi har base.

Fotografene som er med i år er :
- Anette Schive
- Ole Marius Fossen
- Ellinor Egeberg
- Kristina Lang-Ree
- Stian Foss
- Sara Marie Ramsøe
- Youna Baupoux

Kursene gjennomføres ved minimum 16 påmeldte. Påmelding er bindende og gjøres på mail til youna@sublimemedia.no. Vi gjør oppmerksom på at det er værforbehold, og at kursdato kan flyttes. Videre informasjon om tider og hva man skal ha med, etc, får man litt før dagen. Workshoppen koster 3950kr.

Photo : Ole Marius Fossen, Anette Schive, Trang Doan, Sara Marie Ramsøe, Ida Bjørvik, Youna Baupoux.

Youna Baupoux